Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2007

Έλεος πια με την Ρούλα Βροχοπούλου!


Έλεος ρε παιδιά με την Ρούλα Βροχοπούλου! Έλεος!
Η γυναίκα έχει το πρόβλημά της και οι μεσημεριανές εκπομπές με αποκλειστικότητα το tv weekend έδειχναν και σχολίαζαν τον γάμο της! Έλεος!
Η εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλείο!
«Ρουλίτσα μου και Ρουλίτσα μου, σ’ αγαπάει ο κόσμος…»
για ν’ ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης.
Εκεί φτάσαμε σήμερα. Στην πλήρη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου για το χρήμα, με εύκολο τρόπο τον πλήρη εξευτελισμό του «αδύναμου».
Δεν έχουν καταλάβει όμως, πως ναι, μπορεί την Ρούλα να την συμπονούμε σα την γειτόνισσα της διπλανής πόρτας, στα μάτια μας όμως πια δεν πέφτει η Ρούλα, αλλά η εκτίμηση των τηλε-παρουσιαστών που ασχολούνται μαζί της. Μπορεί τα νούμερά τους να ανεβαίνουν, οι τσέπες τους να φουσκώνουν, μα η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει…
Πραγματικά, λυπάμαι τόσο πολύ!
Που είναι το Ραδιοτηλεοπτικό να επέμβει; Πως επιτρέπουν να εξευτελίζονται έτσι απάνθρωπα άρρωστοι και πονεμένοι άνθρωποι;
Παπαράτσι σκότωσαν την Νταϊάνα…
Συγκεκριμένοι παρουσιαστές σκοτώνουν αργά-αργά την Ρούλα και όχι μόνο.
Μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν;

Προς την Ρούλα:
Ρούλα μου, πέρα απ’ τον γιο σου, που τόσο πλήγωσες και συνεχίζεις να πληγώνεις κάθε μέρα, δεν σ’ αγαπάει κανείς άλλος αληθινά. Είναι ο μόνος που θα του λείψεις πραγματικά όταν Φύγεις. Αυτή και μόνο η αγάπη θα έπρεπε να σου περισσεύει.
Ξέρω ότι λατρεύεις την δημοσιότητα και τρέφεσαι απ’ αυτήν. Θα μπορούσες όμως να κάνεις κάτι άλλο. Αφιέρωσε τον χρόνο σου και τα λεφτά σου σε φτωχούς, άστεγους, στους πυρόπληκτους, στα αδέσποτα, τρέξε κοντά τους κι όλα τα κενά σου θα γεμίσουν. Τότε θα τα ξεχάσεις όλα και θα νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένη.
Κόλλησες και απορώ πως δεν υπάρχει δίπλα σου ένας, έστω ένας σωστός Άνθρωπος να σε βοηθήσει!
Μπορείς ρε Ρούλα να κάνεις πολλά! Κάν’ τα πανάθεμά σε!
Βρες τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και κάνε πέρα όλους αυτούς που σ’ έχουν εγκλωβίσει! Κοντά ή μακριά στην κάμερα, αλλά αλλιώς! Το μπορείς!

Συγγνώμη παιδιά για το θέμα, αλλά ένιωσα πολύ άσχημα σήμερα ως Άνθρωπος! Έχασα πάσα ιδέα για το μέχρι που μπορούν να φτάσουν κάποιες εκπομπές.

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς πάει γυρεύοντας κι αυτή, κρίμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γυναίκα έχει πρόβλημα λόλα μου, αλλά ποιος να τη βοηθήσει;
    Καλώς ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με το έλεος...
    Αλλά τι μπορείς να κάνεις όταν η ίδια ζει από αυτή την δημοσιότητα;
    Ίσως πάλι να έχει πολλούς ανθρώπους δίπλα της που να την αγαπούν. Απλά δεν θέλει εκείνους Κυκλαμινάκι μου...

    Κάπως έτσι συμβαίνει και στη ζωή των ....φτωχών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα κάποιοι την αγαπούν Ναταλία μου, αλλά θα μπορούσαν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι να την βοηθήσουν δίνοντάς της δημοσιότητα, αλλά για άλλα θέματα και όχι για το πρόβλημα που την πονάει. Μ' αυτούς έχω νευριάσει κι όχι με την Ρούλα.
    Εδώ δεν έχει να κάνει με φτωχούς και πλούσιους ναταλία μου! Τα προβλήματα είναι για όλους τους ανθρώπους! Δεν ξεχωρίζουν!
    Συγγνώμη ναταλία μου, τώρα είδα το σχόλιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή ρε παιδιά η Ρούλα δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα και οι δημοσιογράφοι την καταπιέζουν για να βγει στις εκπομπές τους???ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??Αυτή φταίει αυτή το επιλέγει να΄γίνεται σούργελο στην ΤV οι εκπομπές ασχολούνται μαζί της επειδή αυτό πουλάει και είναι λογικό.Τόσοι άλλοι άνθρωποι έχουν πιο σοβαρά προβλήματα αλλά δεν βγαίνουν στην tv να γίνονται νούμερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή