Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2007

ΕΛΕΥΘΕΡΗ και πάλι η μάννα!



Από χθες τ’ απόγευμα Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2007 και ώρα 6μ.μ. το βιβλίο «Γράμμα στη μάννα… με δύο ν» καθώς και τα πνευματικά δικαιώματά του, είναι «ΕΛΕΥΘΕΡΑ»!
Μαζί τους κι εγώ!



Κάποια προβλήματα προκύπτουν σ’ αυτή τη ζωή -μάλλον- γιατί πρέπει, γι’ αυτό και λύνονται μόνα τους, εκεί που εσύ βλέπεις αδιέξοδο…


Μάιο του 2006 βγήκε η τρίτη έκδοση αυτού του βιβλίου
(τις προηγούμενες δύο τις έβγαλα μόνη μου)
απ’ τις εκδόσεις ΚΑΛΥΔΩΝ, του κ. Λευτέρη Καπώνη, απ’ την Αθήνα και η συγκίνηση και η χαρά μου, τότε, ήταν μεγάλη. Την μάννα θα την μάθαιναν και πέρα απ’ τα δικά μου «χωρικά ύδατα» και την ευκαιρία της ζωής μου, μου την έδινε αυτός ο άνθρωπος, Αυτός:
Συγγραφέας:
http://www.livanis.gr/ViewAuthors.aspx?ValueId=29704
Σεναριογράφος: http://www.senariografoi.gr/script.php?l=gr&p=membersDetails&member=27


Ήταν μεγάλη τύχη…
Αυτή η τύχη όμως, κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν είχα υπολογίσει ότι τα άλλα ταλέντα του κυρίου Λευτέρη (και είναι και πολλά!) θα του έκλεβαν χρόνο και τα βιβλία μου (όχι μόνο τα δικά μου, αλλά και άλλων νέων συγγραφέων) θα έμεναν στην αποθήκη…
Δεκαοχτώ ολόκληρους μήνες έκανε υπομονή η Μάννα, για να πάρει τα δώρα της (δωρεές στη μνήμη της, μέσω των βιβλίων - οι παλιότεροι ξέρουν), άλλο τόσους μήνες υπομονή έκανα κι εγώ.


Πονούσε πολύ…
Μέχρι χθες.
Συναντηθήκαμε και μ’ ένα «χαρτί», χαμόγελα και ευχές, μας ελευθέρωσε!
Ένας άνθρωπος της τέχνης, όπως είναι ο κύριος Λευτέρης, κλείνει τον εκδοτικό του οίκο και δε θα μπορούσε με τίποτα να πολτοποιήσει τα όνειρα, τις σκέψεις και τις ζωές τόσων ανθρώπων!


Ευχαριστώ από καρδιάς, κύριε Λευτέρη!
Εύχομαι κάθε ευτυχία και επιτυχία στη ζωή σας και στην καριέρα σας!
Κι αν με τις εκδόσεις δεν τα καταφέρατε όσο θα θέλατε, δεν πειράζει!
«Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη… δε χωράνε!» Έτσι δεν λένε;
Άλλωστε, εκδότες υπάρχουν τόσοι πολλοί! Από καλούς συγγραφείς και σεναριογράφους πάσχουμε.


Σύντομα τα υπόλοιπα βιβλία θα είναι στα χέρια μου. Έτσι το ‘θελε απ’ την αρχή η μάννα. Τα βιβλία της μόνο να χαρίζονται!
Γιατί η μάννα με δύο ν, δεν υπήρξε, ούτε για να πουληθεί, ούτε για να αγοραστεί, αλλά για έναν άλλο ιερό σκοπό κι όπως φαίνεται, θα τον πετύχει φέτος!


Η περιπέτεια αυτού του βιβλίου είναι μεγάλη κι αν είμαι καλά, κάποτε θα την γράψω.


Ναι, εκείνο το βιβλίο, όπως και οποιοδήποτε άλλο καινούργιο.... θα «πουλιέται» και θα το βρίσκετε εύκολα.


Πλησιάζουν τα «δώρα» της και είμαι συγκινημένη με τις εξελίξεις.



Μερικές φορές η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια!
Μπορεί τα υπόλοιπα προβλήματα με τις κορύνες κ.λ.π να συνεχίζονται, μα κέρδισα μια «μάχη» και πήρα δυνάμεις για τον «πόλεμο», αυτόν που λέγεται ζωή και επιβίωση.
8 Comments:
At Παρ Νοε 16, 09:52:00 πμ, Trelofantasmeni said...
Xαρηκα πολύ με τα ευχάριστα νέα ...το βιβλίο για τον κάθε συγγραφέα είναι ένα απο τα "παιδιά" του , το πονάει γιατι με κόπο και προσπάθεια το έγραψε "δημιούργησε"Φιλενάδα χαίρομαι με την χαρά σου και σου υπόσχομαι να το διαβάσωΠολλά φιλιά
At Παρ Νοε 16, 01:56:00 μμ, ΜΗΘΥΜΝΑΙΟΣ said...
Κάθε εμπόδιο σε καλό, Κυκλαμινάκι μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πολτοποιημένα βιβλία. Κάπου θα ήταν προς το κόκκινο ο πολτός απ' το αίμα...Να, λοιπόν, που η ζωή, παρ’ όλες τις κορύνες και τ’ άλλα της, σου έδωσε τη χαρά τούτη κι εύχομαι μόνο νίκες πια στις μάχες που έχεις ακόμα να δώσεις...Με όλη μου την αγάπη!
At Παρ Νοε 16, 04:29:00 μμ, ανάσα ελπίδας said...
Φιλενάδα μου, σ' ευχαριστώ για την κατανόησή σου! Αυτό το βιβλίο δεν με "παίδεψε" στη γραφή του, αφού ήταν αντιγραφή του ημερολογίου μου, όσο με παίδεψε και με παιδεύει ακόμα σαν βιβλίο.Γι' αυτό και το πονάω τόσο πολύ!Φιλενάδα μου, δεν είναι ακριβώς χαρά...Ένα μεγάλο εμπόδιο ήταν που ξεπεράστηκε πια, αλλά έχει αφήσει τα σημάδια του... Δεν βρίσκω την ακριβή λέξη να σου περιγράψω αυτό που νιώθω, αλλά, φτάνει το ότι με νιώθεις κι εσύ!Κορίτσι μου, δεν θα το βρεις. Γράψε μου αν θέλεις την διεύθυνσή σου να σου το στείλω, μόλις το έχω στα χέρια μου. (Εννοείται το δωρεάν!)Φιλιά πολλά, φιλενάδα μου!
At Παρ Νοε 16, 04:38:00 μμ, ανάσα ελπίδας said...
Ευχαριστώ μηθυμναίε μου, για όλα!Σε σκεφτόμουν στην Αθήνα, αλλά ήρθα για λίγες ώρες, μετά από δουλειά και άυπνη και κατέρρευσα στο κρεββάτι.Δεν τηλεφώνησα ούτε στα αδέλφια μου! Για μένα η Αθήνα έχει καταντήσει εφιάλτης!Ελπίζω να έρθω μια φορά χαλαρή και μόνο για βόλτες!Τότε θα σας συναντήσω όλους εσάς τους ιντερνετικούς φίλους μου.Φιλάκια μηθυμναίε μου!Έχουν μείνει πολλοί κόμποι ακόμα άλυτοι, μα σιγά σιγά θα τους λύσω και θα βρίσκω χρόνο και για το μπλογκ και για τους φίλους μου.Υγεία να έχουμε... κι όλα θα γίνουν!
At Σαβ Νοε 17, 10:41:00 πμ, melomenos said...
χαίρομαι που είχε αυτή την όμορφη εξέλιξη το βιβλίο σου!το έχω φτάσει στην μέση όσο για τις εντυπώσεις μου θα τις μάθεις όταν τελειώσω! :)περιμένω όπως είπες να έρθει ο χειμώνας!!!καλό σου σαββατοκύριακο καλή ξεκούραση
At Σαβ Νοε 17, 12:57:00 μμ, ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...
Ευχάριστα τα νέα σου σήμερα και εύχομαι στη ζωή σου ΠΑΝΤΑ, έτσι να είναι ΟΛΑ!!!Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές
At Σαβ Νοε 17, 06:27:00 μμ, ανάσα ελπίδας said...
Ευχαριστώ μελομένε μου, γενικώς!Φιλάκια, θα τα πούμε!
At Σαβ Νοε 17, 06:31:00 μμ, ανάσα ελπίδας said...
Ευχαριστώ γλαρένια μου αγαπημένη!Το μέλλον θα δείξει. Μακάρι σε όλο τον κόσμο να πηγαίνουν όλα καλά και να καταργηθούν τα προβλήματα, αλλά η ζωή έχει άλλη γνώμη!Δυστυχώς!

8 σχόλια:

  1. Xαρηκα πολύ με τα ευχάριστα νέα ...το βιβλίο για τον κάθε συγγραφέα είναι ένα απο τα "παιδιά" του , το πονάει γιατι με κόπο και προσπάθεια το έγραψε "δημιούργησε"

    Φιλενάδα χαίρομαι με την χαρά σου και σου υπόσχομαι να το διαβάσω

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε εμπόδιο σε καλό, Κυκλαμινάκι μου, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ πολτοποιημένα βιβλία. Κάπου θα ήταν προς το κόκκινο ο πολτός απ' το αίμα...
    Να, λοιπόν, που η ζωή, παρ’ όλες τις κορύνες και τ’ άλλα της, σου έδωσε τη χαρά τούτη κι εύχομαι μόνο νίκες πια στις μάχες που έχεις ακόμα να δώσεις...
    Με όλη μου την αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλενάδα μου, σ' ευχαριστώ για την κατανόησή σου! Αυτό το βιβλίο δεν με "παίδεψε" στη γραφή του, αφού ήταν αντιγραφή του ημερολογίου μου, όσο με παίδεψε και με παιδεύει ακόμα σαν βιβλίο.Γι' αυτό και το πονάω τόσο πολύ!
    Φιλενάδα μου, δεν είναι ακριβώς χαρά...
    Ένα μεγάλο εμπόδιο ήταν που ξεπεράστηκε πια, αλλά έχει αφήσει τα σημάδια του... Δεν βρίσκω την ακριβή λέξη να σου περιγράψω αυτό που νιώθω, αλλά, φτάνει το ότι με νιώθεις κι εσύ!
    Κορίτσι μου, δεν θα το βρεις. Γράψε μου αν θέλεις την διεύθυνσή σου να σου το στείλω, μόλις το έχω στα χέρια μου. (Εννοείται το δωρεάν!)
    Φιλιά πολλά, φιλενάδα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ μηθυμναίε μου, για όλα!
    Σε σκεφτόμουν στην Αθήνα, αλλά ήρθα για λίγες ώρες, μετά από δουλειά και άυπνη και κατέρρευσα στο κρεββάτι.
    Δεν τηλεφώνησα ούτε στα αδέλφια μου! Για μένα η Αθήνα έχει καταντήσει εφιάλτης!
    Ελπίζω να έρθω μια φορά χαλαρή και μόνο για βόλτες!
    Τότε θα σας συναντήσω όλους εσάς τους ιντερνετικούς φίλους μου.
    Φιλάκια μηθυμναίε μου!
    Έχουν μείνει πολλοί κόμποι ακόμα άλυτοι, μα σιγά σιγά θα τους λύσω και θα βρίσκω χρόνο και για το μπλογκ και για τους φίλους μου.
    Υγεία να έχουμε... κι όλα θα γίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαίρομαι που είχε αυτή την όμορφη εξέλιξη το βιβλίο σου!
    το έχω φτάσει στην μέση
    όσο για τις εντυπώσεις μου θα τις μάθεις όταν τελειώσω! :)
    περιμένω όπως είπες να έρθει ο χειμώνας!!!
    καλό σου σαββατοκύριακο
    καλή ξεκούραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχάριστα τα νέα σου σήμερα και εύχομαι στη ζωή σου ΠΑΝΤΑ, έτσι να είναι ΟΛΑ!!!

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ μελομένε μου, γενικώς!
    Φιλάκια, θα τα πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ γλαρένια μου αγαπημένη!
    Το μέλλον θα δείξει. Μακάρι σε όλο τον κόσμο να πηγαίνουν όλα καλά και να καταργηθούν τα προβλήματα, αλλά η ζωή έχει άλλη γνώμη!Δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή