Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2007

Διαφήμηση για εργασία στο σπίτιΠάντα με ενδειέφερε η δουλειά απ' το σπίτι. Να είμαι με την παντόφλα και να δουλεύω στον χώρο μου και μάλιστα νύχτα!

Είχα γνωρίσει μια κυρία που συσκεύαζε σπαστούς καφέδες, αλλά δεν χρειαζόταν άλλο άτομο το αφεντικό της. Η ίδια κυρία συναρμολογούσε και κουρτίνες από εξώπορτες, (αυτές που κρεμάνε κυρίως στα χωριά για τις μύγες ή για διακόσμηση), αλλά κι εκεί δεν έκατσε δουλειά για μένα.

Απόψε έπεσα τυχαία πάνω σε μια διαφήμηση για δουλειά στο σπίτι και έκανα κλικ! Απάντησα στις ερωτήσεις και περίμενα ένα πακέτο για να δω αν με ενδειαφέρει το θέμα. Το πακέτο ήρθε αμέσως, αλλά η yahoo δεν μου εγγυόταν να το ανοίξω.

Έτσι έμεινα με την περιέργεια. Είδα καράβια εκεί, πολυτελέστατα σπίτια, σκάφη, κρουαζιέρες! Δεν με τύφλωσαν, ούτε με παρέσυραν αυτά. Ένα έξτρα εισόδημα πάντα χρειάζεται όταν έχεις οικογένεια και υποχρεώσεις, εκτός αν είσαι πλούσιος, κι εγώ δεν είμαι.

Βγαίνοντας απ' την διαφήμηση στεναχωρέθηκα που δεν μιλούν απ' την αρχή καθαρά και στα ίσια περί τίνος πρόκειται. Θα μπορούσε να είναι μια αξιόλογη δουλειά και να ενδειέφερε πολύ κόσμο. Έτσι μπερδεύονται με τους "κακκούς". Κρίμα!

Εσείς ξέρετε κάτι;

3 σχόλια:

 1. Η διαφήμηση εξαφανίστηκε από κει που την βρήκα! Τώρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τελικά έμαθα περί τίνος πρόκειται.
  Είναι κάποια προιόντα που τα δούλεψα πριν πολλά χρόνια.
  Πριν έρθουν στην Ελλάδα.
  Δεν θα τα διαφημίσω, ούτε θα τα δυσφημήσω. Απλά, δεν με ενδειαφέρουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζητούνται άτομα, με ή χωρίς προυπηρεσία
  για εργασία μέσω Internet(Σημπλήρωση
  φορμών και διαφημιστηκών). Προσόντα: γνώση
  Internet και μέτρια Αγγλικά.
  Τον πήχη στα εισοδήματα σου τον βάζεις εσύ
  Μάθε πως:http://www.paidsurveysetc.com/coupon/14087

  ΠΛηροφορίες nik_ntou@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή