Δευτέρα, Μαΐου 28, 2007

Επιθυμία της!

Το μετέφερα απ' το μπλογκ της Αμαλίας:

http://fakellaki.blogspot.com/


Δικαία Τσαβαρή και Γεωργία Καλυβίνου said...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Για τη συμπαράστασή σας, τα θερμά σας λόγια, τη στήριξη και την αγάπη που εισπράξαμε με τα μηνύματά σας, σας ευχαριστούμε ολόψυχα. Θα θέλαμε αν μπορούσαμε να σας αγκαλιάσουμε όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Το ίδιο ήθελε και η Αμαλία, που είχε πάρει ζωή μ' όλο αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα στο blog της.

Ο στόχος της Αμαλίας ήταν να πει την ιστορία της, ώστε μέσα απ' αυτήν να αφυπνίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και συνειδήσεις. Κυρίως ήθελε να δείξει ότι υπάρχουν τρόποι αντίστασης στην αυθαιρεσία και την εξουσία των ασυνείδητων και ανάλγητων γιατρών, αλλά και των γραφειοκρατών υπαλλήλων του συστήματος υγείας.

Η Αμαλία, πιστεύουμε, ότι δεν θα ήθελε σήμερα να εμπλακεί σε νέες συζητήσεις για το ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί γιατροί και κυρίως για το ποιοί υπερτερούν. Δυστύχησε να γνωρίσει πολλούς ανάλγητους και ανεύθυνους γιατρούς και ευτύχησε να γνωρίσει, επίσης πολλούς, ευσυνείδητους, υπεύθυνους και γεμάτους ενδιαφέρον για τον ασθενή τους γιατρούς, γιατρούς που τιμούν το επάγγελμά τους. Τους αναφέρει όλους στα κείμενά της που είναι αναρτημένα εδώ.

Όλους αυτούς λοιπόν που τη στήριξαν, τη φρόντισαν, την παρηγόρησαν, προσπάθησαν να απαλύνουν τον πόνο της, σωματικό και ψυχικό, τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευγνωμονούμε. Αλλά και τους δημοσιογράφους που έκαναν θέμα την περίπτωση της κόρης και αδελφής μας, της Αμαλίας μας, τους ευχαριστούμε θερμά, αφού και αυτοί συνετέλεσαν με τον τρόπο τους στην προβολή και τη δημοσιότητα της ιστορίας της. Τους παρακαλούμε συγχρόνως, με την ευκαιρία, επειδή πολλοί θέλουν να κάνουν αφιερώματα στην Αμαλία, να διαβάσουν προσεκτικά τα κείμενά της και θα βρουν εκεί όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουν. Η Αμαλία τα έχει πει όλα και μεις, η μητέρα της και η αδελφή της, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ούτε και η ίδια άλλωστε θα το ήθελε.

Τέλος, επειδή πολλοί από σας γράφετε στα μηνύματά σας ότι θα θέλατε να κάνετε κάτι παραπάνω απ' αυτό που ήδη κάνατε - και που ήταν να κάνετε ευτυχισμένη την Αμαλία μας στο τέλος της- γνωρίζουμε ότι η Αμαλία θα ήθελε να μπορούσε να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται για την ίδρυση του Παιδιατρικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου, προσπάθεια που την είχε συγκινήσει και συνεπάρει, γιατί ήταν και η ίδια παιδάκι όταν ξεκίνησε η περιπέτειά της.

Όσοι θέλετε λοιπόν μπορείτε, στη μνήμη της Αμαλίας, να στείλετε την οποιαδήποτε, μικρή ή μεγάλη, προσφορά σας στο σύλλογο Ελπίδα ή σε όποια άλλη παρόμοια προσπάθεια γίνεται και γνωρίζετε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους σας ολόψυχα,Δικαία Τσαβαρή και Γεωργία Καλυβίνου
9:34 AM

5 σχόλια:

  1. ευχαριστώ που το δημοσίευσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο κυνηγημένα αλεξάντρα μου, γιατί έπρεπε να φύγω, αλλά το δημοσίευσα. Είναι τόσα πολλά τα σχόλια εκεί που δεν βρίσκεις εύκολα άκρη.
    Νομίζω πως αυτό ξεκαθαρίζει πολύ τα πράγματα. Κι εγώ από πλευρά μου τους Ευχαριστώ γι' αυτές τις διευκρινήσεις.
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, δεν ξέρω αν οφείλεται σε δική μου άγνοια ή λάθος, είδα ότι με πετάει έξω στα σχόλια στο μπλογκ των φίλων της Αμαλίας.
    Τώρα μόλις μου κλωτσάει και το λιγκ και δεν μπορώ να βρω το μπλογκ.
    Εξηγείστε μου λίγο όποιος ξέρει, αν θέλει άλλο χειρισμό.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν βρείτε τι έγινε με αυτό το blog και δεν εμφανίζεται παρακαλώ πείτε μου και σε εμένα. Όχι δεν χρειάζεται άλλο χειρισμό, τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ στην σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έμπορά μου, έμαθα ότι έκλεισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή